A mai trecut un an si sper sa fie la fel de bun ca si anul precedent. Un lucru pe care l-am invatat si sper sa tineti cu totii cont de el, este acela de a “nu spune niciodata niciodata” ! A fost un an greu, eu fiind in clasa a XII-a. De cand am inceput profesorii ne spuneau sa invatam pentru BAC. Cine invata din timp? M-am bucurat de acel ultim an de liceu impreuna cu prietenii si colegii mei care toti plecau la Cluj la facultate, iar eu la Bucuresti. Pe langa BAC, am mai avut si Cambridge-ul pentru ca faceam meditatii la engleza de la gradinita ( mama tinea mult sa invat engleza, deci nu am prea avut de ales) asa ca trebuia sa am macar o diploma care sa ateste faptul ca stiu acea limba. Si daca aceste doua examene nu ajungeau, eu am fost determinata sa fac si scoala de soferi pentru ca voiam sa conduc si sa nu ma mai rog de mama sa ma duca peste tot. Independenta a fost un lucru pe care mi l-am dorit mereu. O femeie independenta este o femeie puternica. Desi toata lumea spunea ca nu le voi putea face pe toate, prin ambitie am demonstrat contrariul. Am luat Cambridge-ul cu o nota la care nici nu visam, am luat si carnetul de soferi, mai ramasese doar BAC-ul. Mai erau doua luni pana la examenul decisiv pentru viitorul meu. Ce sa fac? Cum sa invat? M-am ambitionat si l-am invatat pe “Ion”, “Morometii”, multe alte romane si poezii plictisitoare care ma chinuiam o saptamana sa le pot retine. Atatea poze pe facebook, instagram, peste tot care ma speriasera si mai mult, iar mama care imi repeta in continuu ca trebuie sa invat sa intru la facultatea dorita.

A venit si momentul mult neasteptat. BAC-ul. Cu multe emotii am mers acolo si am inceput sa scriu. Dupa prima proba, limba romana, m-am simtit foarte usurata. Au trecut si urmatoarele doua probe si a venit “After Bac party” care a tinut doua zile si doua nopti la prietena mea, Sabrina, care ii trimisese pe parintii ei in vacanta special pentru acest mult asteptat party.

Momentul rezultatelor, alte emotii. Stateam cu inima in gat si ma gandeam care va fi viitorul meu. Ghiciti ce? Eforturile mele au fost rasplatite si am obtinut si aici rezultate foarte bune (mama era in extaz) .

A venit si admiterea, am intrat la facultatea dorita si am devenit oficial studenta la Bucuresti. Visul meu a fost implinit si am reusit sa le fac pe toate intr-un an si sa fiu mandra de rezultate. Deci DA, dragilor, totul este posibil daca va doriti cu adevarat! 2017, please be as good as 2016!

Kisses,

B.

Author

Leave a Reply